Ταβερνα και τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα Γιωργος,Κομιτάδες - Σφακιά - Κρήτη


Ταβερνα και τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα Γιωργος


Anette & Γιωργος Δεληγιαννάκης 
 (μιλάμε ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά)

Κομιτάδες - Σφακιά - Κρήτη

Αν πρόκειται να διασχίσετε το φαράγγι της Ίμβρου και αναζητώντας ένα μέρος για να περάσετε τη νύχτα, ο Γιώργος προσφέρει διαμονή στα πλήρως εξοπλισμένα άνετα και καλοδιατηρημένα διαμερίσματα και στούντιο.
Αν θέλετε να μείνετε σε ένα μικρό και παραδοσιακό χωριό της νοτιοδυτικής Κρήτης, μαζί με μια κρητική οικογένεια, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να γίνει. 

Ο Γιώργος και η  Anette αναπτύσσουν τα δικά τους λαχανικά, διατηρούν το δικό τους ζωικό απόθεμα και οι κατσίκες τους παραδίδουν καθημερινά φρέσκο ​​γάλα. Μακριά από τον μαζικό τουρισμό, μπορείτε να απολαύσετε την παλιά ζωή της Κρήτης στο παρθένο χωριό Κομιτάδες.

Στο άνετο σαλόνι της ταβέρνας ή έξω στη βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο . Προσφέρει παραδοσιακά υγιεινά κρητικά πιάτα και σφακιανές σπεσιαλιτέ, όπως τις φημισμένες σφακιανές πίτες, με φέτα και μέλι. Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να πραγματοποιήσετε μια κράτηση, επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη κ. Γιώργο Δεληγιαννάκη.

Τηλ. +30 - 28250 91005

Φαξ: +30 - 28250 91005













Φωτογραφίες: Anette Dosch Deligiannaki